生活设计
Daniel Hopwood | Architecture and Interior Design, London

Studio Hopwood
:

Contact


Follow

Site Credits
Made by Six

British Institute of Interior Design Member
生活设计 Marylebone

生活设计

Marylebone
Residential
Design For Living by Daniel Hopwood – hand crafted kitchen. Mayfair interiors
Design For Living by Daniel Hopwood – Florence Knoll dining room table feature. Mayfair interiors
Design For Living by Daniel Hopwood – dining room. Mayfair interiors
Design For Living by Daniel Hopwood – home office with built in desk. Mayfair interiors
Design For Living by Daniel Hopwood – wooden detailing. Mayfair interiors
Design For Living by Daniel Hopwood – home office. Mayfair interiors
Design For Living by Daniel Hopwood – cosy library with intimate ambience. Mayfair interiors
Design For Living by Daniel Hopwood - bedroom. Mayfair interiors
Design For Living by Daniel Hopwood – large shower room. Mayfair interiors
  • :
  • 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • :
 
The hand-crafted kitchen was designed in white melamine with work surfaces fabricated in Corian®. Aluminium shutters hide appliances in order to give the space a minimalist appearance.
A Serge Mouille pendant light hovers over the Florence Knoll dining-room table.
A bespoke oak-topped credenza blends seamlessly into a built-in desk and cantilevers over the room below.
In contrast to the light-filled, double-volume reception area, the library was given an intimate ambience with subdued lighting, leather Florence Knoll chairs, and Eero Saarinen side tables.
Artemide Tolomeo lamps fitted onto book-matched oak panels provide task lighting in the bedroom.
The generously sized shower was lined with painted backed glass, saving on over-tiling the room and adding a layer of reflection. We added a tongue-in-cheek 60’s style wall clock.

生活设计

Designers Statement

我们很享受改造一个小房间的过程,它的厨房过去是与藏书室相连,我们用炭灰色的墙壁,定制的书柜,全新的通往阳台的滑动门来装饰它,让它变成了一个私密空间,晚上坐这儿看电视会很温馨。

我们说服了客户,把宽敞的前屋用作餐厅/娱乐室,这正符合他们常有聚会的需求。照明融入到房间外边缘内置座位的底部,与天花板周边的隐蔽照明相呼应,从视觉上让夹层的书房与其下端的接待室融为一体。

为了最大化利用楼面面积,我们找到了设计独特的楼梯,既现成可用,又轻便优质。我们与一个有才华的木匠合作,制作出粗糙的橡木雕塑墙,使两层楼和谐统一。

我们对浴室进行了改装,以便安装大的淋浴房,还遮挡住了厕所。我们继续使用白色色调的修饰,这回在瓷砖中添加了纹理。

受到密斯·凡德罗(Mies Van der Rohe)标志性的巴塞罗那座椅的启发,我们在主人卧室使用了定制的木纹拼花橡木板和装有软垫的床头板。

0

Pictured