ライフスタイルに合わせたデザイン
Daniel Hopwood | Architecture and Interior Design, London

スタジオ・ホップウッド
Great Western Studios
Alfred Road
London
W2 5EU :

連絡する

studio@danielhopwood.com
pr@danielhopwood.com

フォロー

サイトの著作者
~~作 Six

British Institute of Interior Design Member
ライフスタイルに合わせたデザイン Barnes

ライフスタイルに合わせたデザイン

Barnes
Residential
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – party room. Bachelor Pad Interior Design
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – hand built kitchen units. Bachelor Pad Interior Design
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – kitchen. Bachelor Pad Interior Design
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – dining room. Bachelor Pad Interior Design, London
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – living room. Bachelor Pad Interior Design
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – colourful living room. Bachelor Pad Interior Design
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – hotel specification wallpaper. Bachelor Pad Interior Design
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – re-upholstered G-plan chairs. Bachelor Pad Interior Design
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – cinema room. Bachelor Pad Interior Design, London
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – room divider and storage. Bachelor Pad Interior Design
Bachelor Pad by Daniel Hopwood – vintage Aarnio Ball chair feature. Bachelor Pad Interior Design
Bachelor Pad by Daniel Hopwood. Bachelor Pad Interior Design
  • :
  • 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
  • :
 
The main party room.
We had the kitchen units hand built at a cost of £22k including fees.
No chip board in these units unlike those expensive labelled kitchens people feel the need to buy.
The chairs and table are genuine Saarinen from Knoll topped by a Tom Dixon light
The wallpaper looks like leather but is hotel specification so is as tough as old boots.
A little bit of Dr. No using G-plan chairs that we sourced and re-upholstered, more are available.
Cinema room: the yellow cushion we made from vintage 50’s fabric.
We installed a room divider with storage and sliding double doors.
A vintage Aarnio Ball chair blended with a £14 Dunelm Mill round rug, who’d know!
Low hanging Mooi lights over a vintage corner table.

ライフスタイルに合わせたデザイン

デザイナーの意見

2人兄弟の新しい地階マンションには、それぞれのために独立した居住空間を作り上げました。2つのベッドルームとバスルーム、キッチンのついた大きなパーティルーム、テラスつきの隔離されたシアタールームを作らなければならない、大きなチャレンジでした。

 

キッチンを含むすべての建具は、最小限のコストにおさえるために、ウィグモア通りで私たち自ら制作し、クライアントのニーズにぴったり合ったものを用意することに成功しました。最大の難関は、パーティができる空間を作り上げること!そのためにはそのためには、暗色の背景に明るい塗料を吹きかけてムード漂う雰囲気を生み出しました。使用したのは、2度磨き上げる必要がある特殊なアクリルラッカーでした。

 

ある家族が私に渡してくれた20世紀のビンテージ品を融合させることで、品格が加えられました。

仕上がりが簡素に見えるは最善の結果をもたらすためで、最善の結果を得るにはそれなりの費用がかかってしまいます。しかし、このマンションが2人の独身生活を輝かせ続けることに疑いの余地はありません。

 

 

写された